Teknoloji
05 Şub 2021 10:54 Son Güncelleme: 05 Şub 2021 10:57

Dilşah’la 1 ay #2 | POCO X3 NFC

Poco X3 NFC modelini bir ay boyunca deneyimleyen Dilşah, kendi görüşlerini bu videoda sizlerle paylaşıyor. HWP’de Dilşah’ın rol aldığı “Dilşah ile 1 ay” adını verdiğimiz serimizde Dilşah her ay farklı bir telefonu deneyimleyerek HWP ekranlarında aktaracak. Ayrıca bu ay konuğumuz sizlerin de merakla beklediği Poco X3 NFC olacak.

Geçtiğimiz ay Realme 7 Pro cihazındaki deneyimlerini aktaran, Dilşah bu ay POCO X3 NFC hakkındaki düşüncelerini, bu videoda sizlerle paylaşıyor. Beraberin de deneyimlediğimiz akıllı telefonun özelliklerini de aşağıda sizler için sıraladık. Videomuzda tüm detaylar sizlerle..

Poco X3 NFC özellikleri

Poco X3 NFC özellikleri Mavi ve gri renk seçenekleriyle satılıyor. Bununla beraber telefonun arka yüzeyinde, üç farklı sütunun olduğu bir tasarım çizgisi bulunuyor.  Materyal olarak arka kısım plastik, yan çerçeveler ise metal malzeme kullanıyor. Aynı zamanda Ön taraftan baktığımızda ise nokta çentik tasarımının kullanıldığını görüyoruz. Son olarak tasarım tarafında stereo hoparlöre yer verilmesi de oldukça önemli.

Poco X3 NFC modeli, 120 Hz tazeleme 240 Hz dokunma hassasiyeti sunan bir ekranla öne çıkıyor. Bu ekran, 6.67 inç boyutlu IPS LCD panel kullanıyor ve 1080p Full HD çözünürlük sunuyor. Ayrıca ekranda Corning Gorilla Glass 5 çizilmelere ve darbelere karşı koruma teknolojisi yer alıyor. Gücünü Qualcomm’un  Snapdragon 732G’den alan modelde 6 GB RAM ve 128 GB depolama kullanılıyor. Ayrıca dediğimiz gibi 64 GB’lık daha uygun fiyatlı bir sürüm de ülkemizde satışta. Kamera konusunda ise 64 MP + 13 MP ultrageniş açı + 2 MP derinlik ve 2 MP makro olmak üzere dörtlü bir arka kamera sistemi yer alıyor. Bununla beraber ön tarafta ise 20 MP’lik bir selfie kamerası mevcut. Pil kapasitesinden söz edecek olursak 5160 mAh pille sunuluyor. Ayrıca 33W hızlı şarj desteği de sunuyor.

 

İyi seyirler…