Dilber'den etkilenip pavyona gitti! Hesabı görünce hayatının şokunu yaşadı

Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ilk günden bu yana büyük ses getirdi. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı olay oldu. Dilber dansı büyük bir furya haline gelirken pavyon fiyatları da ikiye katlandı. Sosyal medyada ortaya çıkan pavyon hesabı gündem oldu.

Dilber'den etkilenip pavyona gitti! Hesabı görünce hayatının şokunu yaşadı - Sayfa 1

Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı bölümleriyle de reyting rekorları kırdı. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri çok konuşuldu. Dilber'in pavyon dansı ise bir akım haline geldi.

15
Dilber'den etkilenip pavyona gitti! Hesabı görünce hayatının şokunu yaşadı - Sayfa 2

'Dilber dansı, Dilber elbisesi' derken pavyon fiyatları da ikiye katlandı. "Dilber dansı" olarak ifade edilen pavyon dansı, çok sayıda işletmenin fiyatlarına yüzde 100 zam yapmasına neden oldu.

25
Dilber'den etkilenip pavyona gitti! Hesabı görünce hayatının şokunu yaşadı - Sayfa 3

İnci Taneleri dizisinin ardından pavyon adisyonları da sosyal medyada yayılmaya başlandı. Eylül ayında İzmir'de gelen pavyon hesabı yeniden gündem oldu.

35
Dilber'den etkilenip pavyona gitti! Hesabı görünce hayatının şokunu yaşadı - Sayfa 4

Sosyal medyada son günlerde paylaşılan hesaplarda ortalama tutar 20 bin TL ile 30 bin TL arasında değişirken, 29 Eylül tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde yer alan bir pavyonda gelen 284 bin liralık hesap, herkesi şaşırttı.

45