Magazin
05 Mar 2024 14:38 Son Güncelleme: 05 Mar 2024 16:24

Dilber için pavyon turları başladı! Rakamlar dudak uçuklattı

İnci Taneleri dizisi son dönemin adından sıkça söz ettiren yapımlarından bir tanesi oldu. Her bölümü ilgi ile izlenen dizide Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Dilber' karakteri çok konuşuldu. Dilber’in elbisesi, dansı derken şimdi de pavyon turları düzenlenmeye başlandı.

Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu yazdığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük yankı uyandırdı. Dizide pek çok karakter yer almasına karşın özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakteri çok sevildi.

TÜM KONTENJANLAR DOLDU!

Dilber'in pavyon dansı ülke gündemine oturan konulardan biri oldu. Ergüçlü'nün performansı çok başarılı bulunurken Dilber'in elbisesi satışa sunuldu, dansı içinse kurslar verilmeye başlandı. Bu haber beraberinde birçok tartışmayı beraberinde getirirken, Dilber karakteri içinse şimdi de turlar düzenlenmeye başlandı.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberinde yer alan bilgilere göre; İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar yapılmaya başlandı. En ucuz tur fiyatının 10 bin TL’den başladığı açıklandı. Mart ayında tüm kontenjanın dolduğu belirtilirken nisan ayı içinde sınırlı sayıda kontenjan kaldığı açıklandı.