Magazin
28 Eyl 2023 15:18 Son Güncelleme: 28 Eyl 2023 16:07

Dilan Polat'tan 'kara para' açıklaması: Devletimi bu şekilde küçümseyemezsin

Muhammet Yakut'un gündem olan 'kara para aklama' iddialarının ardından Dilan Polat'tan açıklama geldi.

Muhammet Yakut'un gündem olan 'kara para aklama' iddialarının ardından, Dilan Polat konu ile ilgili sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Polat bu defa, "Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" dedi.

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, kendisi ve eşi hakkında çıkan "kara para aklama" iddialarına ilişkin açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. "Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum" diyerek tepki gösteren Polat, şöyle konuştu:

"Zengin düşmanları bunlar. Bu ülkede devlet var, devletten büyük değilsiniz siz. Devletini, vatanını seven ülkesine aşık insanlarız biz; ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet. Biz bu devletin vatandaşıyız, buradayız. Hadi bakayım gidin kendinize muhatap bulun bundan sonra."