Gündem
12 Kas 2023 11:28 Son Güncelleme: 12 Kas 2023 11:30

Dilan Polat’ın arkadaşı Nevra Bilem ifadeye çağrıldı! Altınlarla dolu havuzla dikkat çekmişti…

Dilan Polat ve Engin Polat’ın gözaltına alınması sonrası diğer fenomenler de mercek altına alındı. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olan ve hakkında dolandırıcılık suçlamaları bulunan Nevra Bilem ifadeye çağrıldı.

Dilan Polat ve ailesinden sonra her gün farklı bir isim gündeme geliyor. Gösterişli yaşantılarıyla dikkat çeken sosyal medya ünlüleri gündemden düşmüyor.

Kara para akladıkları öne sürülen Dilan Polat ve eşi Engin Polat çeşitli suçlamalarla gözaltına alındıktan bir süre sonra Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olduğu bilinen Nevra Bilem hakkındaki dolandırıcılık suçlamaları gündeme bomba gibi düştü.

REKLAMLAR ÜZERİNDEN DOLANDIRICILIK

Nevra Bilem, sosyal medyada yaptığı altın şovlarla tanınıyor. Bazen eşinin külçe altın hediye ettiği Bilem, sık sık deste paralar ve altınlarla paylaşım yapıyor. Nevra Bilem 1,5 milyon takipçili sosyal medya hesabından reklam paylaşımları yapıyor. İddialara göre ünlü fenomen bu reklamlar üzerinden takipçilerini dolandırıyor.

Birçok kişiyi dolandırdığı haberlerinin hızla yayılmasının ardından mağdur olan kullanıcıların, Bilem tarafından engellendiği de belirtildi.

2022 yılında Gelin Evi yarışmasına da katılan Nevra Bilem 2. Sayfa'da yer alan iddialara göre ifadeye çağrıldı.