Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'dan yeni mektup! "İçim yanıyor, ciğerim sızlıyor"

Cezaevindeki Polatlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 75 gündür tutuklu olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu cezaevinden yine mektup yazdı. Bu arada soruşturmanın savcısı değişmişti, yeni savcı 5 gündür dosyayı inceliyor. Emniyet ise "şampiyonlar ligi" olarak bilinen fotoğraftaki fenomenleri sorgulamak için yeni savcının talimatını bekliyor. Merak edilen detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı.

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'dan yeni mektup! "İçim yanıyor, ciğerim sızlıyor" - Sayfa 1

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu bu kez arkadaşlarına mektup gönderdi. Biri içim 'yanıyor' dedi. Diğeri 'Haksız yere tutukluyum' diye sitem etti.

110
Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'dan yeni mektup! "İçim yanıyor, ciğerim sızlıyor" - Sayfa 2

Kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat 75 gündür tutuklu. Tutuklu fenomen Dilan Polat ve aynı cezaevinde kalan kardeşi Sıla Doğu, bu kez de yakın arkadaşlarına mektup yolladı. Dilan Polat o mektubun her satırında çocuklarına duyduğu özleminden bahsetti.

210
Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'dan yeni mektup! "İçim yanıyor, ciğerim sızlıyor" - Sayfa 3

"İÇİM YANIYOR, DUA EDİN"

Dilan Polat yazdığı mektupta "Ailem, çocuklarım! İçim yanıyor. Evlatlarım dua edin. İçim, ciğerim yanıyor sızlıyor.

310
Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'dan yeni mektup! "İçim yanıyor, ciğerim sızlıyor" - Sayfa 4

"HAKSIZ YERİNE CEZAEVİNDEYİM"

Sıla Doğu ise yazdığı mektupta "Suçsuz yere yatmak zor olan. Aylardır sorguladığım tek şey neden burada olduğum. Alehimde bir tane bile suç unsuru olmamasına rağmen haksız bir şekilde tutukluyum. Asla Allah'ın adaletine ve Türk mahkemelerine olan inancımı yitirmeyeceğim" dedi.

410