Dilan Polat 3 gündür yemek yemiyor! Hastane talebi dikkat çekti

Gözaltında 3. günleri olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Polat çiftinin henüz ifadesi alınmadı. Bunun sebebi olarak ise ifadelere en zayıf halkadan başlanması gösteriliyor. Dilan Polat'ın bu süreçte yemek yemediği de ortaya atılan iddialar arasında...

Dilan Polat 3 gündür yemek yemiyor! Hastane talebi dikkat çekti - Sayfa 1

Kara para aklama, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak ve vergi kanununa muhalefet suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

19
Dilan Polat 3 gündür yemek yemiyor! Hastane talebi dikkat çekti - Sayfa 2

2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre; Dilan Polat 3 gündür yemek yemeği reddediyor. Sadece kahve içen Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ise yalnızca tost yiyor.

29
Dilan Polat 3 gündür yemek yemiyor! Hastane talebi dikkat çekti - Sayfa 3

İddialara göre hasta olduğunu söyleyen Dilan Polat emniyette hastaneye sevk edilmek istendi ve incelemelerin sonuç bulmasını istiyor. 

39
Dilan Polat 3 gündür yemek yemiyor! Hastane talebi dikkat çekti - Sayfa 4

DİLAN VE ENGİN POLAT'IN LÜKS ARAÇLARI SERGİLENDİ
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çiftine ait olan 24 araca tedbir konuldu.

49