Gündem
10 Kas 2023 23:03 Son Güncelleme: 10 Kas 2023 23:16

Dilan-Engin Polat çiftini hapse götüren olayın görüntüleri ortaya çıktı! Her şey böyle başladı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Dilan - Engin Polat dosyasında her gün yeni skandallar ortaya çıkıyor. Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularının kabusu olduğu konuşuluyordu. O görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye'nin konuştuğu Dilan - Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önceki otopark kavgası görüntülerine Kanal D Haber ulaştı. Dilan Polat eşi engin Polat'a erken doğum günü sürprizi yaptı. Hediyesi son model bir cipti. Dilan Polat 6 Haziran akşamı da Çekmeköy'deki villalarında sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Kardeşi Sıla Doğu da aracını park etmişti. Birkaç saat sonra o araç yüzünden komşularıyla karşı karşıya kaldılar.

DİLAN POLAT TEKME, ENGİN POLAT YUMRUK ATTI

Doğum gününe gelen misafirlerden birinin çocuğu rahatsızlandı. Sıla Doğu'nun aracının arkasında yan komşularının aracı vardı. Dilan Polat iddiaya göre hakaret etti. Yanındakiler tutmaya çalıştı, Dilan Polat yanından geçen komşusuna tekme savurdu. İddialara göre Engin Polat komşuya yumruk attı.

Dilan Polat, park kavgasında komşusuyla kavga etti. Engin Polat da ailesini alıp evlerini bastı. Yetmedi Polat çifti ihbara gelen polisleri de eve sokmadı.

POLİSİ İÇERİ ALMADILAR

Polat çifti polisi içeriye almadı ve ifade bile vermedi. Polat çifti önce yurt dışına tatile çıktı ifade vermeye haftalar sonra geldi. Dilan Polat komşusunun kendisini yaraladığını söyledi. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

DİLAN ENGİN POLAT ÇİFTİNİ HAPSE GÖTÜREN TELEFON

Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ı cezaevine götüren telefon konuşması, olaylı doğum günü partisi ve Engin Polat’ın komşusunun evini bastığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Dilan Polat ile Engin Polat dosyasındaki dikkat çeken detayları 2. Sayfa programına katılan gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı. "Her şey Polat'ların evindeki bir doğum günü partisiyle başladı. Polatlar, yan komşularıyla otopark kavgasına giriyorlar.

SAVCILIK DÜĞMEYE BASIYOR

Komşunun ifadesine göre; Engin Polat evlerine girip "Sizi geberteceğim" diye tehdit ediyor. Dilan Polat da bağırıp çağırıyor. Savcılık ifadelerinin alınmasını istiyor. İfadeye gitmeyen Dilan Polat savcıyı telefonla arayıp "İşlerim çok yoğun bitince geleceğim" diyor. Savcı "Bu nasıl bir iş, günde 750 bin TL harcama yapabiliyor?" diyerek düğmeye basıyor."

Hakimlik, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketine kayyum atanmasına karar verdi.

Haklarında kara para aklama, bahis oynatma ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat ve yakınları hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat çifti ve yakınlarına ait 27 şirket için kayyum atanmasını talep etti. Hakimlik, 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetti.