Magazin
20 Haz 2013 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

DİLAN ÇITAK'TAN TATLISES'E MESAJ; "KALBİM ÇOK KIRIK"

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen genç şarkıcı Dilan Çıtak, kalbinin kırık olduğunu belirtti.

Bodrum'da sahneye çıkan Dilan, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Çoğunlukla yabancı parçalar seslendiren Dilan Çıtak, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Sahne performansından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dilan, samimi açıklamalarda bulundu.
 
"KALBİM ÇOK KIRIK"
Gazetecilerin İbrahim Tatlıses ile yaşanan olaylar hakkındaki sorularını da yanıtlayan Dilan, "O konular ile ilgili konuşmak doğru değil, ama sorarsanız eğer kalbim kırık mı değil mi diye, kalbim çok kırık, kırık yani" ifadelerini kullandı. Basın mensuplarının 'Kalbiniz kime ve neden kırık" sorusuna ise "Bunun nedenini zaten alması gereken kişi almıştır, alacak kişiye ulaşıyor bu mesaj" ifadelerini kullandı.
 
Dilan'ın annesi Işıl Çıtak geçtiğimiz aylarda "İbrahim Tatlıses Dilan'ı nüfusuna alacak" demişti. Bunun üzerine Dilan, gazetecilerin 'İbrahim Tatlıses sizi nüfusuna alacakmış sorusunu' yanıtlamaktan kaçındı.
 
DİLAN ÇITAK İLE İBRAHİM TATLISES
Su gibi tv Program konuklarından biri, evlilik programının solisti Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia etmişti. Bu iddiaların ardından Dilan ise stüdyoyu terk etmiş ve Songül Karlı ve Uğur Arslan da canlı yayında "Bunu biz biliyorduk, söylemek istemedik. Dilan pek dillendirmek istemedi" demişti. Ardından tüm gözler Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak ve İbrahim Tatlıses'e çevrilmişti.