Televizyon
18 Ağu 2013 18:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

DIGITURK'TEN YENİ PROJE; SÜPER LİG OLMASA!

Lig TV, futbolun insanlara ne ifade ettiğini bu interaktif projesiyle öğrenecek.

LİG TV rekabetin, mücadelenin ve kazanmanın ötesinde futbolun ve Spor Toto Süper Lig'in gerçekte, kişisel olarak insanlara ne ifade ettiğini ve hayatlarında nasıl yer tuttuğunu anlamak amacıyla "Süper Lig Olmasa" interaktif projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında yediden yetmişe tüm futbolseverler, Süper Lig'in kendileri için taşıdığı anlamı, özgürce ifade edebilecek.

Digitürk açıklamasına göre, projeye katılacak futbolseverlerden, LİG TV tarafından hazırlanacak ve maç günleri stadyum çevrelerinde ve belli başlı merkezlerde konumlanacak araç üzerinde yer alan yazı tahtalarında "Süper Lig Olmasa" cümlesini tamamlamaları istenecek. Burada yapılan yorumların yanı sıra sokak röportajları ve özel çekimler LİG TV ekranlarında ve sosyal medyada yayınlanacak. Ayrıca #SuperLigOlmasa hashtag’i üzerinden Türkiye genelindeki tüm futbolseverlerin projeye katılımı sağlanacak.

Süper Lig Olmasa projesi Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bağdat Caddesi, Beşiktaş Meydan, Beşiktaş Sahili ve Beşiktaş Dolmabahçe Camii Meydanı’nda yapılacak saha aktiviteleri ve sokak röportajları ile başlayacak. Süper Lig Olmasa saha aktiviteleri ve röportajları Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında da devam edecek.

Proje ile ilgili görüntü ve bilgiler LİG TV’nin resmi twitter ve Facebook hesaplarından takip edilebilecek. Projeye sosyal medyada katılmak isteyenler ise #SuperLigOlmasa hashtag’ine yazabilecek.