Televizyon
26 Eki 2017 07:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:13

Digiturk'ten yeni kanal, şifresiz de izlenebilecek!

Digiturk yepyeni bir spor yatırımına daha imza atarak, beIN SPORTS HABER kanalını yayına aldı.

beIN Sports'un bir süredir yayın hazırlıklarını yaptığı beIN Sports Haber, bugün resmi yayına geçiyor. Aylardır kapalı devre yayın hazırlığı yapılan ve 15 gündür test yayınına geçen beIN Sports Haber uydu üzerinden de açık olarak yayın yapacak.

beIN Sports'un şifresiz kanalı beIN Sports Haber, Digitürk 83. kanalının yanı sıra, Türksat'tan da spor severlere ulaşacak.

beIN Sports Haber frekans bilgileri

Turksat4a

12379Mhz Horizantal(yatay)
DVB—Sembol Oranı 30000
FEC ¾

beIN Sports Haber, Digiturk'te kaçıncı kanalda?

beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.

beIN Sports'tan yapılan 'beIN Sports Haber' açıklaması:

Heyecan tufanı ile açılış


Kanal spor yayıncılığına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Turkish Airlines Euroleague sezon 3. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Doğuş ve Anadolu Efes’i karşı karşıya getirecek basketbol şöleni bugün 20:45’ten itibaren 83 No’lu beIN SPORTS HABER kanalında canlı olarak yayınlanacak. Aynı zamanda, Turkish Airlines Euroleague her hafta bir Türk takımı maçı da canlı yayınlanacak.

Güçlü içerik

Kanalda dört ana haber kuşağıyla birlikte her saat başı Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan tüm gelişmelere yer verilecek. Süper Lig ve TFF 1. Lig başta olmak üzere, beIN SPORTS’un yayın haklarını elinde bulundurduğu tüm liglerdeki karşılaşmaların golleri ve özet görüntülerinin yayınlanacağı kanalda, maç öncesi ve sonrası sürpriz yayınlar, maç sırasında stadyumlara yapılacak bağlantılar ile grubun güçlü içeriği sporseverlerle buluşacak.

beIN SPORTS HABER özel dosyaları ve doyurucu içeriğiyle sporun her alanında izleyicilerine keyif dolu dakikalar yaşatacak.