Medya
07 Haz 2010 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

DİGİTURK'TEN FUTBOLSEVERLERE MÜJDE! İŞTE KAMPANYA FİYATLARI!

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Digiturk yeni sezonda futbolseverleri memnun edecek paket fiyatları açıkladı.

2010-2011 Futbol Sezonunda Tüm Maçlar Canlı Yayınlanacak

Turkcell Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Digiturk, 2010-2011 futbol sezonunda, her hafta oynanan dokuz Süper Lig maçlarının hepsini canlı olarak yayınlayacak. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları, aylık ücret ödeyerek tuttukları takımın bir ayda oynadığı dört maçı da kesintisiz seyredebilecek.

Süper Lig yayın edelinin eskiye oranla 2.5 kat artmasına rağmen fiyatlarında zamsız ilerleyen Lig TV, daha geniş kitlelerin de tuttukları takımların maçlarını seyredebilmesi için "12. Adam Paketi"ni satışa sunacak.

Bu paketi alan taraftarlar, ayda 12 liraya Anadolu takımlarından taraftarı olduğu takımın tüm lig maçlarını izleyebilecek. Yani Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe dışındaki tüm taraftarlar ayda sadece 12 lira ödeyerek taraftarı olduğu takımın bir ayda oynadığı dört maçı kesintisiz izleyecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için hazırlanan, "Taraftar Paketi" ise ayda 34.99 lira tutarında olacak. Bir diğer paket olan "Şampiyonlar Paketi" ile de futbol severler her ay yirmiye yakın maçı 39.99 liraya seyredebilecek.

Bu paket ile Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un oynadığı tüm maçları seyretmek mümkün olacak. Yeni sezonda canlı yayınlanacak dokuz futbol maçının hepsinin yer aldığı paket olan "Süper Lig Paketi" ise ayda 43.99 lira olacak.

Memet Güler/ Gazete Habertürk