Gündem
18 Mayıs 2010 09:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:18

DIGITURK'TEN BÜYÜK DEVRİM!

Digiturk gelecek sezondan itibaren abonelerinin karşısına önemli bir hizmetle çıkacak...

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi Lig TV’nin canlı yayınına çıkan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan, yeni sezon için futbolseverlere müjde verdi.

Futbolseverlerin talepleri doğrultusunda isteyenin sadece kendi takımını seyredebileceği paketleri tüketiciye sunacaklarını açıklayan Ertan, Sabah’ın konuyla ilgili sorularını ise şöyle cevapladı:

“Diyelim; bir Gaziantepspor taraftarı sadece kendi takımının maçlarını seyretmek istiyor. Veya sadece Antalyaspor, ya da sadece Bursaspor… Dört Büyükler dışındaki bir takımın bir sezondaki 34 lig maçını da seyretmek isteyen ayda sadece 9.99 TL’ye bu paketi alabilecek.

Böylece takımının Dört Büyükler ile oynayacağı sekiz maç da dahil 34 karşılaşmayı izleyebilecek. Bu sistemi sağlayabilmek için 9 maç da canlı yayınlanacak.

Bütün maçları birden seyretmek isteyenlere Süper Paket ile bu imkanı da sunacağız. Bu da aylık 50 TL civarında bir fiyatla futbolseverlere sunulacak.”

Ertan, “Sadece bir takımın maçları paketi, büyük takımlarda da uygulanacak mı?” sorusuna “4 Büyükler’in 34 lig maçı için de aylık 34.99 TL’lik paket olacak” cevabını verdi.