Gündem
13 Şub 2015 12:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

Digiturk reklam yüzleri oscarlık filmleri yorumluyor!

Dijital yayın platformunun yeni kampanyası yayında.

Digiturk, Oscar'a aday olmuş ve Oscar'ı kazanmış filmlerini 3 hafta boyunca film severler ile buluşturan Moviemax Oscars kanalı için dört ayrı filmden oluşan yeni bir reklam kampanyası başlattı.

  Digiturk'ün reklam yüzleri Anıl İlter ve Osman Karagöz'ün başrolünde oynadığı reklam filmlerinde ikili 'Oscarlıyorum' isimli bir sinema programında 'Her', 'Gravity', 'Grand Budapest Hotel' ve 'Star Wars' filmlerini entelektüel bir şekilde yorumlaya çalışıyor. İkilinin yaptıkları komik yorumlar filmlerin orijinal hikayelerinden bir hayli uzak olduğundan aslında filmleri izlememiş oldukları anlaşılıyor. 

Medina Turgul DDB tarafından hazırlanan 'Oscarlıyorum' reklam filmlerinin yönetmenliğini Ketche yaparken, yapım şirketi görevini ise Renkli Filmler üstlendi.

'Oscarlıyorum' Facebook Uygulaması Sürpriz Hediyeler Kazandıracak

Reklam filmi ile aynı adı taşıyan, 13 Şubat'ta yayına giren 'Oscarlıyorum' Facebook uygulaması ise sinemaseverlere sürpriz hediyeler kazandıracak.

Film meraklılarının bilgilerini konuşturacağı uygulamada katılımcılar, Moviemax Oscars kanalında yayınlanan 7 filmle ilgili hazırlanan yorumları okuyarak, 87'nci Oscar Ödül Töreni'nde 'En İyi Film ödülünü' alacak filmi tahmin edip, film hakkındaki yorumlarını iletecekler. Yarışmanın sonunda en çok doğru cevabı veren ve bu senenin en iyi filmini tahmin edip, yorumunu bırakanlar arasından yapılacak jüri seçimi ile kazananlar hediyeler kazanma şansı yakalayacak. 

Kazananlara, iPad ve Beats Kulaklık, ev sinema sistemi, pop-corn makinesi, Digiturk Film Paketi, 3 kişiye 1 yıl boyunca çift kişilik Cinemaximum sinema bileti hediye edilecek.  İşte, o reklam filmleri: