Televizyon
05 Eyl 2014 16:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:39

Diğer Yarım 12. bölüm (Diğer Yarım son bölüm)

ATV'nin sevilen dizisi Diğer Yarım 12. bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Diğer Yarım'ın son bölümünde neler olacak? Diğer Yarım son bölüm neler oldu?Diğer Yarım'da neler olacak?

ATV'de yayınlanan sevilen dizi Diğer Yarım 12. bölümü ile bu akşam izleyicilerle buluşacak. Diğer Yarım’ın son bölümünde neler olacak? Yaz sezonunun sevilen dizisi Diğer Yarım’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yaz ekranlarında her hafta Cuma akşamı saat 20:00’da ekranlara gelen Diğer Yarım’ın 12. Bölümünde neler olacak? Diğer Yarım’da Meryem ile Ecevit evlenme kararı alırlar. 

Diğer Yarım 12. bölümde neler olacak?

Meryem'le, Ecevit ailelerinin tüm karşı çıkmalarına rağmen evlenirler. Ancak ikili kültürleri, sosyal statüleri konusunda son derece farklıdır. Aşkları haricinde birbirinden çok farklı olan Meryem ve Ecevit birkaç yıl içinde sudan bir sebeple kavga eder ve galip gelen inatları yüzünden boşanırlar.

İkiz kızları olan çift mahkemenin, birini anneye, diğerini de babada kalmak üzere karar vermesi ile tamamen yollarını ayırır.

İkisi de çocukları birbirine göstermemeye yemin ederler. Kızları, kendi kültürlerine ve fikirlerine göre yetiştirirken onlara büyük bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul 'da birleşir ve birbirinden habersiz iki kız kardeş çarpışırlar.

Yüzleri aynı ama yaşam tarzları taban tabana zıt kardeşler elele verir ve tüm gerçeklerinin yalana dönüştüğü o gün, bir karar verirler. Anne babalarına iyi bir ders verecek ve onları yeniden bir araya getireceklerdir.

Diğer Yarım konusu

İkiz çocukları olan çift, yıllar önce ayrılmıştır. Kızlardan biri annede, diğeri babada kalmıştır. Baba, kızını kendi bulunduğu çevreye uygun olarak yetiştirmiştir. Daha muhafazakar bir kesimden gelen annenin yanında yetişen kız ise tesettürlüdür. Birbirinden son derece farklı yaşam kültürleri içinde yetişen ikiz kardeşler, bir alışveriş merkezinde tesadüfen tanışırlar. Şimdi önlerinde bir hedefleri vardır. Anne ve babalarını yeniden bir araya getirmek