Magazin
30 Tem 2011 09:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:37

DİDEM'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA! İBRAHİM TATLISES'İN AYAĞINA MASAJ YAPTIM!

İbrahim Tatlıses'in 6 yıl çalıştıktan sonra yollarını ayırdığı dansöz Didem,'2. Sayfa' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Didem "İbrahim Tatlıses'in benimle yolunu ayırdığını basından öğrendim. İbrahim Tatlıses'den ayrıldığım için üzgünüm, ama böyle olması gerekiyormuş. İbrahim Bey'i tedavi gördüğü Maltepe'deki fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde ziyaret ettiğimde ayrılacağımızı bilmiyordum. Ziyaretim sırasında çok iyiydi. Sol ayağına masaj bile yapmıştım" dedi.

Didem "İbrahim Tatlıses, Bodrum'da çekilen bikinili fotoğraflarınız yüzünden sizden ayrılmış olabilir mi?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Sanmıyorum öyle olduğunu. Ama birlikte çalıştığımız süre içinde bu tip şeylere hep çok dikkat etmemi isterdi."  Zor bir hayattan geldiğini de sözlerine ekleyen Didem "Sahneye 11 yaşında çıktım. Bu yüzden ilkokulu 4. sınıfta terk ettim. Aileme bakmak zorundaydım. Jandarmalar dans ettiğim yer basardı. Yakalanmamak için kömürlüğe kaçardım. Jandarmalar gidene kadar kömürlükte farelerin içinde beklerdim. Ama kendimi hep korudum. Bir gün taksiyle eve giderken beni hep en önden izleyen bir adam arabayla yolumu kesip 'Benim olacaksın' dedi. Kafama silahı dayadı. 'Senin olacağıma ölürüm daha iyi' deyince tetiği çekti. Kendimi yere attım. Kurşun taksi şoförünü yaraladı. Adamı cezaevine attılar. Ben de olaya sebebiyet verdiğim iddiasıyla 3 gün içeride yattım. 16 yaşındaydım. 17'sinde İbrahim Tatlıses'le tanıştım. Hayatımın akışı o an değişti" dedi.