Televizyon
31 Eki 2012 17:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

DİDEM YILMAZ YEŞİLAY ŞUBE BAŞKANINA CANLI YAYINDA FIRÇAYI BASTI!

Habertürk spikeri Didem Arslan Yılmaz, Mardin Yeşilay temsilcisine fırça üstüne fırça attı.

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu dün çok tartışılacak sözler sarf etti. Mardin’e üniversite kurulmasıyla şehre ahlaksızlık geldiğini iddia eden Günlüoğlu, "Artık bir kısım gençlerimiz kız- erkek parklarda, çimenler, ya da banklar üzerinde uzanarak işi öpüşerek sevişmeye kadar götürdü" diyerek üniversitenin zinayı meşru kıldığını söyledi.

YILMAZ FIRÇA ÜSTÜNE FIRÇA ATTI : VİDEO

Bu gelişmeler sonrası Lütfü Günlüoğlu Habertürk ekranlarında Didem Yılmaz’la Gün Ortası programına canlı yayın konuğu oldu. Didem Yılmaz konuğuna sert çıkışlar yaptı. Günlüoğlu’na fırça üstüne fırça atan Didem Yılmaz, "Yeşilay olarak sizin göreviniz ahlak bekçiliği mi çok merak ediyorum." diye sordu.

"İŞ AYAKTA BAŞLIYOR YATARAK SEVİŞMEYE GİDİYOR"
Günlüoğlu’ndan ne gördüğünü açık açık anlatmasını isteyen Yılmaz "Masumca başlıyor. İş ayakta başlıyor, yatarak sevişmeye kadar gidiyor" cevabını aldı. "Üniversiteden önce gençler daha mı ahlaklıydı" diye soran Yılmaz sinirlenerek "Ne gördünüz el ele mi yürüdüler." dedi.

Günlüoğlu’nun konuşmaya devam ederken Didem Yılmaz hakkında başlatılan soruşturma bilgisini verdi. Yeşilay temsilcisi soruşturma bilgisini canlı yayında aldı. Günlüoğlu konuşmaya devam ederken Didem Yılmaz "Gider sorarsınız neden benim hakkımda soruşturma açtınız diye." dedi. "Bu sizin kafa yapınızı değiştirir mi bilemem" diyen Yılmaz konuğunun bağlantısını kesip sesi yayından aldı.

YEŞİLAY SORUŞTURMA BAŞLATTI
Günlüoğlu’nun bu sözleri üzerine Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yönetim Kurulu, yazılı açıklama yaptı. Günlüoğlu’nu eleştiren cemiyet, hakkında soruşturma başlattı. Günlüoğlu’nun temsilciliğinin feshedilmesi gündemde.