Didem Soydan'dan o yorumlara çok sert tepki: Tonla manyak, sapık, hasta...

Ünlü model Didem Soydan, sosyal medyada gelen ahlaksızca yorumlara tepki gösterirken, kullanıcıları gönderilerini yorumlara kapatmaya davet etti. Soydan, kendini korumanın doğal bir hak olduğunu söyledi ünlü isimlere çağrıda bulundu.

Didem Soydan'dan o yorumlara çok sert tepki: Tonla manyak, sapık, hasta... - Sayfa 1

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarına gelen çirkin yorumlar zaman zaman gündeme geliyor. Bunun bir örneğini son olarak Larissa Gacemer’de yaşadık. ‘Neden çocuğun olmuyor?’ şeklinde son derece gereksiz ve saygısız mesajlara maruz kalan Larissa, sosyal medya hesabından bir video paylaşmış ve ne kadar incindiğini gözler önüne sermişti.

119
Didem Soydan'dan o yorumlara çok sert tepki: Tonla manyak, sapık, hasta... - Sayfa 2

Bu paylaşım sonrasında takipçilerin yaptıkları bu çirkin ve saygısız yorumlar yeniden gündeme geldi. Pek çok ünlü isim kendilerine yapılan saygısız yorumları ifşa etme yoluna giderken Didem Soydan yaptığı paylaşımla çözümün paylaşımları yoruma kapamak olduğunu yazdı.

219
Didem Soydan'dan o yorumlara çok sert tepki: Tonla manyak, sapık, hasta... - Sayfa 3

Instagram hesabının hikaye bölümünden uzunca bir yazı paylaşan ve içinde de son derece sert ifadelerde bulunan Soydan, kendini korumanın doğal bir hak olduğunu söyledi ünlü isimlere çağrıda bulundu.

319
Didem Soydan'dan o yorumlara çok sert tepki: Tonla manyak, sapık, hasta... - Sayfa 4

İşte Didem Soydan’ın dikkat çeken o satırları:

*Tam dört buçuk senedir yorumlarım kapalı ve sınırlandırılmış durumda. Hiçbir marka için yorumlarımı açmadım ısrar eden marka olursa gerekirse işi geri çevirdim ama yine de açmadım. Ve ne like’larım düştü ne takipçim azaldı. Ha yorum yapamadığı yani kötülüğünü, hasetliğini, pisliğini, hadsizliğini sayfaya yorum olarak akıtamayacak leş kişiler takipten çıktıysa da bunu kayıp değil tam tersi kazanç olarak gördüm.

419