Gündem
09 Mayıs 2019 13:08 Son Güncelleme: 09 Mayıs 2019 15:44

Didem Soydan'dan Muhammet Safi'nin 'liste'sine tepki!

Model Didem Soydan, YSK'nın İstanbul Büşükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etme kararının ardından Ekrem İmamoğlu'na destek verdiği için kendisini 'kayıt' adı altında listeye alan Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'ye, "Beni listenin en başına al" çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Safi, CHP'li İmamoğlu'na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı bir listeyi 'Kayıt' notuyla Twitter hesabından paylaştı.

İmamoğlu'na destek veren ünlü isimlerin başında gelen manken Didem Soydan, Muhammet Safi'nin 'liste'sine tepki gösterdi.

Soydan, Safi'nin hazırladığı listeyi, "Selam Safi. İstersen Gezi öncesinde, Gezi anında ve sonrasında da karşı olduğuma dair tweetlerim var. Birini bile silmedim. Beni listenin en başına al. #herşeyçokgüzelolacak" notuyla paylaştı.

 

GRUP VİTAMİN: BİZ SAKSI DEĞİLİZ

90'yıllarda absürt şarkılarıyla pop müziğine yeni bir soluk getiren Grup Vitamin ise Safi'nin paylaştığı 'listede' yer almamalarına sitem etti.

Twitter'dan açıklama yapan grup, "Bu ne terbiyesizlik! Adımız kayıt edilmemiş. En çok bizi yazacaksınız en çok bizi. Biz saksı değiliz" ifadelerini kullandı.

​31 Mart seçimlerinde İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, YSK'nın seçimleri iptal etmesinin ardından yaptığı konuşmada, "Artık herkes konuşacak, sanatçılar konuşacak" çağrısında bulunmuştu. İmamoğlu'nun çağrısına sanatçılar, sosyal medyada #herşeygüzelolacak etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla destek vermişti.