Magazin
06 Nis 2019 12:23 Son Güncelleme: 06 Nis 2019 12:31

Didem Soydan'dan Bahçeli'ye itiraz geldi! "Sizi seçmeyen ben..."

Ünlü model Didem Soydan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerine tepki gösterdi. Soydan, "Sandık başında biz de vardık, terörist mi olduk" diyerek tepkisini dile getirdi.

Geride bıraktığımız 31 Mart Yerel Seçimler'in etkisi hala devam ediyor. Seçimlerle ilgili bir açıklama da dün MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, "Sandık başındaki görevlilerin maksatları, kime hizmet ettikleri deşifre edilmelidir" dedi. Ünlü model Didem Soydan'dan Bahçeli'nin bu açıklamasına tepki gecikmedi.

TEPKİ GÖSTERDİ

Seçimlerde sandık başında ailesinden ve arkadaşlarından görevli birçok kişinin olduğunu söyleyen ünlü model Didem Soydan, Bahçeli'nin sözlerine tepki gösterdi.

"BİZİ TEHDİT Mİ EDİYORSUNUZ?"

Paylaşımları ve söylemleriyle adından sıkça söz ettiren Didem Soydan, sosyal medya hesabından tepkisini şu paylaşımla dile getirdi; Sandık başında ailemden ve arkadaşlarımdan birçok kişi vardı. Şimdi siz bizi tehdit mi ediyorsunuz sayın Bahçeli? Biz ailecek bizi yani milletiayrıştıranları seçmedik diye özgür irademizle ile yalan sarmalının seçmedik diye terorist mi olduk?"