Didem Soydan takipçisinin mesajını ifşa etti! "Kim küçüğünü sever ki?"

Giydiği kıyafetler ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen manken Didem Soydan, bu sefer de "Büyük penis fetişiniz mi var?" sorusunu soran takipçisine verdiği "Kim küçüğünü sever ki?" cevabıyla gündeme geldi.

Didem Soydan takipçisinin mesajını ifşa etti! "Kim küçüğünü sever ki?" - Sayfa 1

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur pozlar ve açıklamalarla her fırsatta adından söz ettiren ünlü manken Didem Soydan, bir takipçisine verdiği cinsel organla ilgili cevapla yine gündem oldu.


116
Didem Soydan takipçisinin mesajını ifşa etti! "Kim küçüğünü sever ki?" - Sayfa 2

TAKİPÇİSİNİN ATTIĞI MESAJI İFŞA ETTİ

Zaman zaman takipçilerinden gelen uygunsuz mesajları ifşa eden Didem Soydan, bu sefer ismini gizlediği bir kişinin "Büyük penis fetişiniz mi var?" sorusunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Mesajı paylaşmakla yetinmeyen Soydan cevap olarak da "Ben anlamadım küçüğünün fetişi mi varmış. Yani kim küçüğünü sever ki neyse her seçime saygı falan" dedi.

216
Didem Soydan takipçisinin mesajını ifşa etti! "Kim küçüğünü sever ki?" - Sayfa 3

İLK ÖPÜŞME ANISINI ANLATMIŞTI

Geçtiğimiz ay yakın dostu Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalında yayınladığı programa konuk olan Didem Soydan ilk öpüşme anısını anlatmıştı. Cesur açıklamalarıyla dikkat çeken Soydan, ilk öpüşme anısını da şu şekilde anlattı: "Bunun hikayesi güzel. Çünkü gerçekten gençlik dizilerindeki o sahneyle öpüştüm. Gittiğim doğum gününün ortasında dans şarkıları çalmaya başladı. Sonra beni dansa kaldırdı ve 'Benimle çıkar mısın?' dedi. Ben de utandım, utanıyorum derken öpüşürken buldum kendimi. Ben zaten ona aşık olmuştum, doğum gününde kapattım çocuğu."

316
Didem Soydan takipçisinin mesajını ifşa etti! "Kim küçüğünü sever ki?" - Sayfa 4
416