Magazin
05 Şub 2021 08:46 Son Güncelleme: 05 Şub 2021 10:33

Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını ifşa etti!

Model Didem Soydan, oyuncu Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını sosyal medyada ifşa etti. Soydan, yaptığı açıklamayı yanlış anlayan oyuncunun kendisini engellediğini söyledi.

Ünlü model Didem Soydan, oyuncu Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını ifşa etti. Soydan, yaptığı açıklamayı yanlış anlayan oyuncunun kendisini engellediğini söyleyerek, "Hayır anlamadım, programlarına katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba. Soramıyorum da engellemiş" dedi.

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden LGBT'i bireyler için mesaj yayımlayan Didem Soydan, açıklamasında Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram'da yaptığı "Mücbir Sebepler" adlı programı geçirdi. Açıklamayı yanlış anlayan Bartu Küçükçağlayan, ünlü mankene, "Bize neden kızıyorsun" diyerek mesaj gönderdi.

Küçükçağlayan Soydan'ı engelledi 
Gerilimin yükseldiği konuşmayı uzatmak istemeyen Küçükçağlayan, Soydan'a "Hadi barışalım" dedi. Ancak Küçükçağlayan, konuşmanın ardından ünlü mankeni engelledi. Engellendiğini gören Soydan, hesabı üzerinden mesajları ifşa etti.

"Büyük saçmalık görüntülüyorum"
Soydan, mesajlarını paylaştığı açıklamasında, "Hayır anlamadım, programlarına katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba? Soramıyorum da engellemiş. Büyük saçmalık görüntülüyorum ama iyi oldu. Ya bu süreçte ya da programında yıldızı parlayanlar veya hali hazırda yıldız olanlar yazımdan alınıp mücbir baskılar mı yaptılar acaba? Korkak ünlüler neyse her iki sebep de baya ilginç!" dedi.