Didem Erol adını değiştirdi! - Sayfa 3

Temelli mi döndünüz, yeniden gidecek misiniz? - Evet, temelli döndüm. Ve artık Didem değilim, Serah’yım. İsminizi mi değiştirdiniz? - Evet, artık Serah ismini kullanacağım.

311
Didem Erol adını değiştirdi! - Sayfa 4

Neden böyle bir karar aldınız? - Zaten Didem de gerçek ismim değildi. Asıl ismim yabancıydı, hep karışıklık oluyordum. Burada ve yurtdışında yer aldığım filmlerde de hep farklı isimlerim kullanılıyordu. Hem İngilizce hem Türkçe bir isim olsun, her yerde kullanayım dedim. Ve böyle bir karar aldım.

411
Didem Erol adını değiştirdi! - Sayfa 5

Ne zamandan beri Serah’yı kullanıyorsunuz? - Son üç yıldır. Kimse bana Didem demiyor artık. Ama Türkiye’de herkes sizi “Didem Erol” olarak tanıyor, bunu nasıl değiştireceksiniz? - Artık Serah diye tanıyacaklar. Ben yenilendim, çok değiştim. Ne anlamda değiştiniz? - Son dört yıl spiritüel eğitim aldım Los Angeles’ta. Dört yıldır içsel bir yolculuğa çıktım. Türkiye’de bize hep söylenen bir şey vardır; “İnsan 7’sinde neyse 77’sinde de odur” diye. Biz buna inanıyoruz, oysa değişim mümkün. Los Angeles’ta geçirdiğim yıllar bana çok şey öğretti. Benim beynimle ağzım arasına filtre yoktu, onu biraz kırdım mesela...

511
Didem Erol adını değiştirdi! - Sayfa 6

Artık sadece Türkiye’de mi iş yapacaksınız? - Hayır, bir ayağım yurtdışında olacak. Çünkü iki tane anlaşmam var yurtdışında. Bir sinema filmi ve dizi olacak. Zaten gitmemin sebebi yurtdışında kariyer yapmaktı. Güzel işler de yaptım. Beş sinema filmi çektim, üç program sundum, tiyatro yaptım. Bunların hayatıma çok fazla getirisi oldu. Yeteneklerimi geliştirdim. Ama burası da benim vatanım, buradan kopamam. Oyunculuğunuzu geliştirdiğinizi söyleyebilir misiniz? - Çok geliştirdim hem de. Özellikle tiyatroyu çok özlemiştim. 10 yıldır yapmamıştım. Londra’da dönem tiyatrosunda oynadım. Çok cesur sahneler vardı. Hep altından kalkabilir miyim diye düşündüm ama 6 ay oynadım. Oradayken ölene kadar oyunculuk yapmak istediğimi fark ettim.

611