Televizyon
04 Eki 2022 19:36 Son Güncelleme: 04 Eki 2022 19:48

"Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" 500. bölümüyle 5. kez dalya dedi!

Show TV'nin ilgiyle izlenen reality programlarından "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme", 500. yeni bölümüyle ekranlara gelerek izleyicisiyle buluştu. 500. bölümün anısına ekiple birlikte pasta kesip kutlama yapan Didem Arslan Yılmaz bu bölüme özel bir konuşma yaptı.

Show TV’de ekrana gelen, gündüz kuşağının en çok izlenen reality programlarından Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün 500. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, güçlü ekibiyle birlikte 500 canlı yayını geride bırakırken onlarca kayıp insanı buldu, çözülemeyen cinayetleri ortaya çıkardı, birbirinden ayrı düşen aile fertlerini bir araya getirdi.

“Hiçbir sorun, hiçbir dert çözümsüz değildir” diyen Didem Arslan Yılmaz ve ekibi, hak arayanların sesi olmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak için Türkiye’nin dört bir yanında çalışıyor. Tozlu raflara kalkan dosyaları tekrardan açmaya ve karanlığa gömülmüş sırları açıklığa kavuşturmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en güvenilir gazetecilerinden Didem Arslan Yılmaz, 500. canlı yayında duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti; “Bugün 500. programla sizlerin karşısındayız. Aslında en büyük alkışı ekran başındaki siz değerli izleyicilerimiz hak ediyor, her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Üçüncü sezonunda olan programımız bu günlere geldiyse sizin sayenizde. Dolayısıyla çok teşekkür ediyorum programa gösterdiğiniz ilgiye ve desteğe.”


Show TV’de hafta içi her gün canlı yayınlanan programın sonunda 500. bölüm için pasta kesilirken ekipçe kutlama yapıldı.

Didem Arslan Yılmaz’dan 500. bölüm konuşması;