Polemik & Kulis
08 Oca 2022 16:30 Son Güncelleme: 08 Oca 2022 16:39

DHA’nın üst düzey ismine koronavirüs şoku! Hulusi Akar’la bir araya gelecekti…

Demirören Medya Grubu’nda görev yapan üst düzey isim koronavirüs şokuyla sarsıldı. Bugün Hulusi Akar'ın kahvaltılı sohbet toplantısına davetli olan ismin test sonucu pozitif çıktı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Ankara temsilcileri ile bu sabah yapacağı kahvaltılı sohbet toplantısına davetli olan Demirören Haber Ajansı Ankara temsilcisi Ercan Gürses koronavirüs şokuyla sarsıldı. Gürses’in dün verdiği koronavirüs testi pozitif çıktı.

İSTİRAHATE ÇEKİLDİ

MedyaRadar’ın özel haberine göre Ercan Gürses evinde istirahate çekildi. Durumunun iyi olduğu belirtilen Gürses, kendisini karantinaya aldı.

ERCAN GÜRSES KİMDİR?

Gazeteci, tv programı sunucusu, köşe yazarı. 1972 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1996 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu.

Ercan Gürses, televizyonculuğa 1994 yılında TGRT'de başladı. 25 yıla yaklaşan meslek hayatında ayrıca Show TV ve NTV'de de Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve Meclis muhabiri olarak görev yaptı.

Bir süre Türkiye gazetesinde köşe yazarlığı ve Ankara Temsilci Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Bu dönemde "Ercan Gürses'le Hafta Sonu" isimli TV programının yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendi. Ayrıca, TRT Avaz Televizyonu'nda "Gündem" isimli siyaset ve dış politika programını sundu.

Ercan Gürses, 2015 yılının başından bu yılın Mayıs ayına kadar İngiliz Reuters haber ajansında siyaset muhabirliği görevini yürüttü.

Sürekli basın kartı sahibi de olan Ercan Gürses, 2018 Mayıs ayından 2021 Mart ayına kadar Kanal D Ankara Temsilciliği görevini üstlendi. Gürses, son olarak DHA Ankara Temsilciliği görevine atanmıştı.

Ercan Gürses, 22 Mayıs 2016’da CNN Türk'ün eski ekonomi muhabiri Yeşim Gül ile evlenmiştir.