Polemik & Kulis
01 Şub 2021 12:47 Son Güncelleme: 01 Şub 2021 12:54

DHA'dan ayrılmıştı, Halk TV ile anlaştı! Hangi görevi yürütecek?

Uzun yıllar Doğan Haber Ajansı'nda muhabirlik yapan ve ajansın Demirören'e satılmasıyla görevinden istifa eden tecrübeli gazetecinin yeni adresi Halk TV oldu.

21 yıl boyunca Doğan Haber Ajansı'nda başarılı haberlere imza atan ve ajansın Demirören'e satılmasıyla görevinden istifa eden deneyimli muhabir Ferit Demir'in yeni adresi Halk TV oldu.

Demir, bugünden itibaren kanalda Tunceli muhabirliğinin yanı sıra, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki haberlerin takibini üstelenecek.

Uzun yıllar Tunceli'den ve Doğu ile Güneydoğu Anadolu  bölgesinde Doğan Haber Ajansı için önemli haberlere imza atan Ferit Demir, Doğan Haber Ajansının isminin Demirören Haber Ajansı olmasından sonra yeni gelen yönetimin kendisine uyguladığı mobbing ve sansüre karşı kurum ile anlaşmazlığa girmiş ve geçtiğimiz eylül ayı içinde Demirören Haber Ajansı'ndan istifa etmişti.

Demir, Çağdaş Gazeteciler Derneği Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Ödülü, Rafet Genç Haber Ödülü, Yılın Haber Ödülü ile Cem Emir, Sabahattin Yılmaz Haber Ödülleri'nin sahibi.