Polemik & Kulis
23 Oca 2023 14:04 Son Güncelleme: 23 Oca 2023 14:11

DHA’da üst düzey EYT ayrılığı! 22 senenin ardından…

DHA’dan üst düzey veda haberi geldi. Yaklaşık 22 yıldır kurumda görev alan ve EYT kapsamında emekli olmaya hazırlanan isim, ayrılık kararı aldı.

DHA’dan üst düzey veda haberi geldi. Yaklaşık 22 yıldır kurumda görev alan Karadeniz Bölge Müdürü Muhammet Kaçar, ayrılık kararı aldı.

                 Muhammet Kaçar, DHA Genel Müdürü Celal Korkut'a veda etti

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “22 yıldır çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum DHA'dan bugün itibariyle EYT kapsamında emekli olmam, inşallah farklı bir alanda yönetici olarak göreve başlayacağım için ayrılıyorum” diyen Kaçar, şöyle devam etti:

“Bu süreçte bana destek veren tüm arkadaşlarıma, eski genel müdürlerimize, bölge müdürlerimize, yazılı, görüntülü ve spor servisimiz ile Genel Müdürümüz Sayın Celal Korkut'a teşekkürlerimi sunuyorum. 22 yıldır gece gündüz büyük fedakarlıklarla görev yaptığım DHA'da çalışmanın yeri her zaman bende çok özel ve ayrı oldu.  İyiki DHA var...iyiki DHA'da çalıştım... İstanbul merkezimizde bizleri ağırlayan DHA Genel Müdürü Sayın Celal Korkut ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

MUHAMMET KAÇAR KİMDİR?

Rize’de 1977 yılında dünyaya gelen Muhammet Kaçar, Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nü bitirdi. Basın Yayın hayatına 1995 yılında Rize Televizyonunda (Kaçkar Tv) başladı.

1995-1999 yılları arasında televizyonda Teknik Yönetmen ve Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulundu, bir dönem ise Anadolu Ajansı’nda çalıştı.

2001 yılında Doğan Haber Ajansı’nda göreve başlayan Kaçar, 16 yıllık muhabirlik yaşamında başarılı haberlere imza attı. 2018 yılında ise DHA’nın Karadeniz Bölge Müdürü olarak göreve getirildi.

Muhammet Kaçar, Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı sırasında çektiği fotoğraflarla Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından (TFMD) 2016’da Yılın Siyaset Fotoğrafı dalında ödüle layık görüldü.

Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili olan Muhammet Kaçar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.