Devrim Özkan’ın paylaşımı Lucas Torreira’yı ‘ağlattı’! İlan-ı aşkın hemen ardından…

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira önce ağlayarak paylaştı sonra anında sildi! Sık sık vakit geçiren ikilinin ilişkide olduğu öne sürülürken, Devrim Özkan ve Lucas Torreira'dan arka arkaya paylaşımlar gelmişti. Adı Devrim Özkan’la aşk iddialarına karışan futbolcunun son paylaşımları ise kafa karıştırdı.

Devrim Özkan’ın paylaşımı Lucas Torreira’yı ‘ağlattı’! İlan-ı aşkın hemen ardından… - Sayfa 1

Galatasaray'da Lucas Torreira'nın performansı taraftarların beğenisini toplamıştı. Sarı - kırmızılılara sezon başında transfer olan Uruguaylı yıldızın adı, ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk iddialarına karışmıştı. Sık sık vakit geçiren ikilinin ilişkide olduğu öne sürülürken, Devrim Özkan ve Lucas Torreira'dan arka arkaya paylaşımlar gelmişti. Ancak Torreira önce ağlayarak paylaştı sonra anında sildi! Devrim Özkan'ın paylaşımı ise kafaları karıştırdı! İşte tüm detaylar…

145
Devrim Özkan’ın paylaşımı Lucas Torreira’yı ‘ağlattı’! İlan-ı aşkın hemen ardından… - Sayfa 2

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın performansı dikkat çekmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılılara sezon başında Arsenal'den 6 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Uruguaylı yıldızın adı son olarak aşk iddialarına karışmıştı.

245
Devrim Özkan’ın paylaşımı Lucas Torreira’yı ‘ağlattı’! İlan-ı aşkın hemen ardından… - Sayfa 3

AŞK İDDİALARI GÜÇLENMİŞTİ

Lucas Torreira'nın ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığına dair iddialar gündeme gelmişti.

345
Devrim Özkan’ın paylaşımı Lucas Torreira’yı ‘ağlattı’! İlan-ı aşkın hemen ardından… - Sayfa 4

Hatta Özkan, oyuncunun evinde buluşup yemek yedikleri bir geceden fotoğraf paylaşmıştı.

445