Gündem
13 Kas 2021 18:35 Son Güncelleme: 13 Kas 2021 18:36

Bahçeli'den dikkat çeken 'Başak Cengiz' mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ataşehir'de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz için, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ataşehir'de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz için, twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

 Bahçeli mesajında şunları söyledi:

 İstanbul Ataşehir’de eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

 Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum.

 Ayrıca katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum.