Gündem
10 Mayıs 2016 11:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:30

Devlet Bahçeli gazetecileri fırçaladı: Söylediklerimi anlamak istemiyorsunuz

Devlet Bahçeli, grup toplantısının ardından kendisine soru yönelten gazetecileri fırçaladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken yine sinirlendi.

GAZETECİYE KIZDI
Bir gazetecinin, "Partili cumhurbaşkanlığı olduğu takdirde de desteğinizi verecek misiniz?" sorusunun üzerine Bahçeli kızarak şu yanıtı verdi;

"Siz konuşmamdaki özü kavramak istemiyorsunuz. Ben terörle mücadelede kayıtsız şartsız destek verdiğimi söylüyorum."

DAHA ÖNCE DE FIRÇALAMIŞTI
Bahçeli daha önce de "Sizin göreviniz nedir? Hiç mi düşünceniz olumlu olmayacak. Hiç mi bütünleştirici olmayacaksınız. Basın demek Türkiye'yi inkar etmek mi demektir?" diyerek gazetecileri fırçalamıştı.

"TBMM'DE HER TÜRLÜ İLAVE DESTEĞİ VERİRİZ"
Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin olağanüstü kurultayının ardından terörle mücadelede zaaf yaşanırsa Meclis'te her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

"AKP'nin olağanüstü kurultayı sonrasında terörle mücadele zaafa uğrar ve tavsarsa, parti olarak TBMM'de her türlü ilave desteği vermekten çekinmeyiz. Bunu da milli görev sayarız."

"ÇEKİŞMELER TÜRKİYE'Yİ DİBE ÇEKECEKTİR"
MHP lideri sözlerinin devamında, anayasa ve referandum çekişmelerinin Türkiye'yi dibe çekeceğini ifade ederek terörle mücadelenin gevşemesine asla inanmadıklarını söyledi.

"AKP'de sular durulmaz, tartışmalar bıçak gibi kesilmezse önümüzdeki anayasa ve referandum çekişmeleri Türkiye'yi dibe çekecektir. Başta ekonomi olmak üzere tüm dengeler hepten bozulacaktır. TBMM'deki bölücüler ayrı bir parlamentodan ve komşu olmaktan bahsetmektedir. Biz parti olarak AKP'deki gelişmeleri takip ediyoruz. MHP terörle mücadelenin asla gevşememesine yürekten inanmaktadır.

"Türkiye’nin milli ve tarihi çıkarlarını savunmak için, düne kadar hükümete verdiğimiz fiili destek hukuki bir boyut alabilecek" demiştim. MHP'nin hukuki vereceği destek bir hükümet olarak ele alınmalıdır. Ön şart olarak terörle mücadelenin eksiksiz sürdürülmesinden yanadır. MHP, Türkiye'nin tarafında, safında ve hizasındadır. Türkiye huzura ulaşana kadar, üzerimize ne düşüyorsa sabırla yapmaya açığız."