Spor
30 Ara 2022 12:39 Son Güncelleme: 30 Ara 2022 12:45

Devler Ferdi Kadıoğlu’nun peşinde

İngiltere, İspanya ve Hollanda kulüplerinin transfer hedefindeki Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki yeteneği Ferdi Kadıoğlu'na İtalyan ekipleri Napoli ve Inter’in ardından Milan da talip oldu. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için istenen bonservis bedelini belirledi.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus'un tedrisatında en büyük çıkışı gösteren isimlerin başında gelen Ferdi Kadıoğlu, performansıyla Avrupalı kulüpleri peşine taktı.

Bu sezon sağ ve sol bekin yanı sıra her iki kanatta da forma giyip takımda joker görevi gören 23 yaşındaki futbolcuya İngiltere'den Fulham ve Nottingham Forest, İspanya'dan Sevilla ve Hollanda'dan Ajax talip oldu. Ancak Ferdi ile en ciddi şekilde ilgilenen kulüpler İtalya Serie A'dan… Napoli ve Inter'in ardından Milan'ın da Ferdi Kadıoğlu yarışına dahil olduğu öğrenildi.

Jesus ise başarılı oyuncunun ara transferde takımdan ayrılmasını istemiyor. Ocakta satışa izin vermeyecek yönetim de ilgilenen kulüplere “Sezon sonunda görüşelim. Bonservisi en az 25 milyon Euro” cevabını gönderiyor.