Politika
20 Oca 2023 23:15 Son Güncelleme: 20 Oca 2023 23:37

DEVA Partili başkan, Ali Babacan'a zehir zemberek sözler söyleyip istifa etti

DEVA Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Mehmet Beyan, zehir zemberek sözlerle istifa etti. Babacan'ın ifadeleri nedeniyle görevi bıraktığını söyleyen Beyan, "Ali Babacan'ın ifadelerinin şahsımın görüşlerine ters düştüğü kanaatinde olup, devletimin zor süreçte olduğu şu günlerde devletin bölünmez varlığını ve bütünlüğünü düşündüğümden, şahsımın milliyetçi düşüncelerine ters olduğundan istifa ediyorum" dedi.

Bilecik'te, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Mehmet Beyan, görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

DİLEKÇEDEKİ İFADELER DİKKAT ÇEKTİ
Beyan, partinin İl Başkanlığına gönderdiği dilekçede dikkat çeken ifadeler kullandı. Babacan'ın ifadelerinin kendisiyle ters düştüğünü söyleyen Beyan, devletin bölünmez varlığını ve bütünlüğünü düşündüğü için görevi bıraktığını söyledi.

"ŞAHSIMIN DÜŞÜNCELERİNE TERS"
Beyan'ın dilekçesinde, "Son zamanlarda Sayın Genel Başkan Ali Babacan'ın ifadelerinin şahsımın görüşlerine ters düştüğü kanaatinde olup, devletimin zor süreçte olduğu şu günlerde devletin bölünmez varlığını ve bütünlüğünü düşündüğümden, şahsımın milliyetçi düşüncelerine ters olduğundan, ilçe başkanı olarak görev yaptığım DEVA Partisinden şahsım ve yönetim kurulu üyelerimle istifa ediyorum." ifadeleri yer aldı.