Gündem
24 Nis 2023 21:33 Son Güncelleme: 24 Nis 2023 21:36

Dev şirket kabin memuru alımı yapacak! İşte şartlar

Global havayolu şirketi Emirates, kabin memuru alımlarına devam ediyor. Şirket, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için tarih verdi. Başvuru yapanlar için Antalya’da değerlendirme yapacak.

Dubai merkezli havayolu global havayolu şirketi Emirates kabin memuru alacak. Kabin ekibine katılacak adaylar için 25 Nisan 2023 tarihinde Hilton Antalya City Centre’da değerlendirme günü düzenleyecek.

Şirket kişiye özel ağırlama hizmetleri sunmak için personel ağını genişletiyor. Adaylardan kendinden emin bir şekilde liderlik etmesi, uçak içi hizmetlerin, güvenlik ve emniyet prosedürlerinin yönetiminin kontrolünü üstlenmesi bekleniyor. Alınacak Emirates kabin ekibinin tamamına, havayolunun Dubai'deki son teknolojiyle donatılmış tesisinde birinci sınıf bir eğitim sunulacak.

EMİRATES KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adayların, İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Değerlendirme süreci ile ilgili gereklilikler internet sitesinde duyuruldu. Başvuru yapan adaylardan tüm günü mülakat alanında geçirecek şekilde hazırlıklı gelmeleri istendi.

Emirates, kabin ekibi adaylarına kariyer fırsatları, eğitim olanakları ve geniş yelpazeli bir gelişim programı sunuyor. Dubai’de çalışacak olan Emirates kabin ekibi üyelerinin tamamı, vergiden muaf maaş, havayolu şirketi tarafından sağlanan ücretsiz konaklama, işe gidiş-geliş transfer imkânı ve kapsamlı bir sağlık sigortası gibi çeşitli yan hakların yanında Dubai'deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimleri içeren istihdam paketinden faydalanabilecek. Hem Emirates kabin ekibi üyeleri hem de aileleri ve arkadaşları uçuş düzenlenen tüm noktalarda cazip ve ayrıcalıklı seyahat avantajlarından yararlanabilecek.