Reklam PR
20 Mayıs 2013 12:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

DESİBEL AJANS, 5 YENİ İSMİ KADROSUNA KATTI! İŞTE O İSİMLER

desiBel Ajans, teknoloji basını ve halkla ilişkiler sektörünün deneyimli isimlerinin katılımıyla kadrosunu güçlendirdi.

Kuruluşunun hemen ardından Coca-Cola, Microsoft Türkiye, Digiturk, Kanz, Huawei, Boğaziçi Üniversitesi, Servier İlaç gibi markalarla çalışmaya başlayarak sektöre hızlı bir giriş yapan desiBel Ajans, teknoloji basını ve halkla ilişkiler sektörünün deneyimli isimleri olan Levent Daşkıran, Aslı Evren Eskibatman’ın yanı sıra Gökçe Dilman, Nilay Akgün ve Ömer Ünlü’nün katılımıyla kadrosunu güçlendirdi.

desiBel Ajans, teknoloji basını ve halkla ilişkiler sektörünün deneyimli isimleri olan Levent Daşkıran ve Aslı Evren Eskibatman’ın katılımıyla kadrosunu güçlendirdi. Ajans bünyesinde Direktör olarak görev yapacak olan iki isim, bugüne kadar edindikleri tecrübeler ışığında ajans müşterilerinin iletişim stratejilerine ve basınla ilişkilerine destek verme görevini üstlenecek. Bu iki ismin yanı sıra Bersay İletişim Danışmanlığı’ndan Gökçe Dilman, Turkcell Kurumsal İletişim’den Nilay Akgün ve PRNet’ten raporlama uzmanı Ömer Ünlü de desiBel Ajans kadrosuna katıldı.
Teknoloji yazarlığı kariyerine 2000 yılında adım atan Levent Daşkıran, teknoloji basınındaki 13 yıllık çalışma hayatı boyunca başta PC Magazine Türkiye, Bilim ve Teknik, Bilim Çocuk, Windows .Net Magazine, Chip, PCnet olmak üzere çok sayıda dergi, gazete ve internet sitesinin içeriğine katkıda bulundu. 2005-2008 yılları arasında Hürriyet e-yaşam ekininin editörlüğünü üstlenen Daşkıran, 2008 yılından itibaren İnterpromedya tarafından yayınlanan BThaber Gazetesinde Haber Sorumlusu olarak görev aldı. Daşkıran, desiBel’deki görevi öncesinde BTnet.com.tr Web Sitesi Yayın Yönetmeni ve BThaber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapıyordu.

Hacettepe İngilizce Mütercim Tercümanlık mezunu olan Aslı Evren Eskibatman, iş hayatına International Data Group Ankara Haber Sorumlusu olarak başladı. 6 yıl İnterpromedya Holding Ankara Temsilciliği’ni yürüten Eskibatman, 3 yıl Türkiye Bilişim Derneği’nde Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve Genel Koordinatörlük görevlerini yürüttü. Eskibatman son üç yıldır Zarakol’da medya direktörlüğü pozisyonunda HP, Yandex, Sony Ericsson, Peak Games, TeliaSonera gibi markaların iletişiminden sorumluydu.

desiBel Ajans Hakkında:
desiBel Ajans, Türk basınının ve iletişim sektörünün deneyimli iki ismi olan Mustafa Kutlay ve Gökay Çako ile, 7 yıldır pazarlama iletişimi, etkinlik ve organizasyon hizmeti veren Dipnot’un kurucuları Atıl Ünal ile Burak Korucu’nun ortaklığıyla kuruldu. Dipnot’un etkinlik ve pazarlama iletişimi konusundaki deneyimini güçlü bir PR çatısıyla desteklemeyi hedefleyen desiBel Ajans, müşterilerine gerçek anlamda 360 derece iletişim hizmeti sunuyor. Adını ses şiddetinin uluslararası ölçü birimi olan desiBel (dB) kavramından alan desiBel Ajans, müşterileri adına gerçekleştirdiği iletişimin etkili olabilmesi için sesin doğru düzeyde, ortama uygun ve duyulabilir olması gerektiğini savunuyor.

İletişimde kurum ve medyanın ihtiyaçlarının doğru anlaşılması gerektiğine inanan desiBel Ajans, hem kurumlara hem medyaya çağa uygun, yaratıcı ve her iki tarafın ihtiyaçlarını doğru anlayan bir yaklaşımla hizmet verme ilkesini benimsiyor. Detaylı bilgi için www.desibelajans.com adresini ziyaret edebilirsiniz.