Magazin
03 Eki 2011 16:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:52

DERYA TUNA'YA DAVA AÇIYOR!

Perihan Savaş kendisi için 'İbrahim'in karısıyla nasıl arkadaş olursun, karşılığı ensest' diyen Tuna'ya dava açıyor.

Perihan Savaş kendisi hakkında "İbrahim'in karısıyla nasıl arkadaş olursun, bunun karşılığı ensest' diyen Derya Tuna'ya dava açıyor.

DAVA AÇIYOR
İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız'la yaptığı ani evlilik, yıllardır yıldızları hiç barışmayan Perihan Savaş ve Derya Tuna'yı bir kez daha karşı karşıya getirdi. Derya Tuna'nın son röportajında Perihan Savaş için söylediği "İbrahim'in karısıyla birbirlerini nasıl abla kardeş gibi görürler? O senin ablansa, ne işin var ablanın eski kocasının yatağında? Bunun karşılığı ensest..' sözleri kavganın fitilini ateşledi. Bu açıklama üzerine Perihan Savaş "Derya'ya gereken cevap yakında verilecek" diyerek olayı yargıya taşıyacağının sinyalini verdi. Bugün avukatıyla biraraya gelecek olan Perihan Savaş'ın Derya Tuna'ya yaklaşık 100 bin TL'lik tazminat davası açacağı öğrenildi.

Perihan Savaş, Derya Tuna'nın bir tv röportajında söylediği "Benim İbrahim Tatlıses'den bir beklentim yoktu. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer" açıklamasıyla ilgili de Vatan'a şöyle konuştu: "Yıllardır İbo'nun hayatındaki bütün kadınlara okey deyipte oturup kim bekliyor tekkeyi acaba? Twitter'daki yorumları okuyorum da Türk halkı her şeyin farkında. Tekkeyi bekleyeni de yine en iyi onlar biliyor. Ben sadece kızımın babasının mutlu olmasını canı gönülden istiyorum, öyle de oldu. Bu evlilikten 1 hafta önceden haberim vardı. İbrahim Bey bana saygı duyup, güvenerek aradı ve söyledi."

"BENİMDE SÜRPRİZİM VAR"
Savaş, Derya Tuna'nın "Yakında bir sürprizim var" sözlerine de göndermede bulunarak "Yakında benim de bir sürprizim var. Kanlı Nigar'ı oynuyorum orada da 5 tane adamı idare ediyor Nigar (gülüyor)" dedi.

TATLISES EŞİYLE KEBAPÇIDA
İbrahim Tatlıses, dün ilk kez hastane dışında görüntülendi. Etiler Tatlıses Kebap'ta eşi Ayşegül Yıldız'la öğle yemeği yiyen Tatlıses'e silahlı özel korumalar eşlik etti. Mekana 6 koruma ve iki eskort araçla gelen ünlü türkücünün masasında nikahını kıyan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de vardı. Kebap ve lahmacun yiyen, ardından da çay içen sanatçı kendisini görüntüleyen gazetecilere el sallamayı da ihmal etmedi. Oldukça keyifli olduğu dikkat çeken Tatlıses, çıkışta gazetecilerin görüntü almamasını isteyerek aracına korumasının taşıdığı basamakla çıkarak ayrıldı.