Gündem
14 Nis 2014 09:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:05

Derya Survivor parasıyla kaçtı Nihat Doğan twitter'dan saydırdı!

Derya Büyükuncu Survivor parasıyla ABD'ye kaçınca Nihat Doğan arkasından 'paraları getir hırsız' diyerek saydırdı.

2011 yılındaki Survivor yarışmasında Nihat Doğan ile finale kalan Milli yüzücü Derya Büyüküncu 500 bin liralık ödülün sahibi olmuştu. Derya Büyükuncu final konuşmasında "yarışmayı kazanması durumunda ödülün yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağını' söylemişti.

Survivor'ı yapan Acun Medya da Derya Büyükuncu ile 'paranın yarısının bağışlanacağına dair' kontrat yapmıştı. Ancak Derya Büyükuncu parayı aldıktan sonra Türkiye'yi terkedip Amerika'ya gitti.
Engelli çocuklara söz verdiği parayı bağışlamayınca da Acun Medya peşine düştü.

TELEFONLARI BİLE DEĞİŞTİRDİ

Amerika'ya yerleştiği belirtilen Büyükuncu'nun telefonlarını da değiştirdiği söyleniyor. Survivor'un yapımcısı olan Acun Medya'ın genel koordinatörü Ebru Atasav "Derya'ya 3 aydır ulaşamıyoruz. Paranın yarısını bağışlayacağı kontratta da yazılı. 1 hafta daha bekleyeceğiz ve bu sürenin sonunda hemen yasal yollara başvuracağız. Engellilerin parasını Derya'ya bırakmayacağız. Dünyanın öteki ucuna da gitse bu parayı ödemek zorunda" dedi.

NİHAT DOĞAN : PARALARI GETİR HIRSIZ

Nihat Doğan finalde birinciliği kaptırdığı Derya Büyükuncu'nun ödülün yarısını bağışlamadığını öğrenince sosyal medya üzerinden saydırdı. Büyükuncu'ya 'hırsız' diyen Nihat Doğan, "paraları getir" diye seslendi. İşte yazdıkları;

*HİRSİİİİZZ VAAARRRR. :) Sözünün eri olmak herkese nasip olmaz BÜYÜKUNCU KAYIPLARA KARIŞTI

*#survivor da efendilige aldanmamak lazim cunku onumuzde milli yuzucu deryanin milli hirsiz cikmasi gibi buyuk bi rezalet var.

*Parayi indirip kacmis telefonlarini degismis tam sahtekar çıkmış. Milletin gozune baka baka dolandirdi karaktersiz sunepe