Polemik & Kulis
22 Kas 2013 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

Dershaneler 'Dört Bir Taraf''ı ateşe verdi! Nagehan Alçı ile Kadri Gürsel birbirine girdi!

Nagehan Alçı ile Kadri Gürsel'in birbirine girdiği polemikte canlı yayında hakaret ve suçlamalar havada uçuştu. VİDEO

CNN Türk'de yayınlanan Dört Bir Taraf'a dün gece dershane ve cemaat kavgası damga vurdu. Nagehan Alçı ve Kadri Gürsel'in birbirine girdiği polemikte hakaret ve suçlamalar havada uçuştu.

Kadri Gürsel AKP hükümeti ve Başbakan Erdoğan'ın Cemaat ile girdiği koalisyonu bitirme kararı aldığını, artık cemaate ihtiyacı kalmadığını düşünen Başbakan'ın açıkça rest çektiğini söyledi. Araya giren Nagehan alçı ise Kadri Gürsel'in eskiden cemaat için "çete" dediğini iddia edince ortalık karıştı.

Kadri Gürsel, Nagehan Alçı'yı iftira atmakla suçlarken "bu çok adi bir yalandır, sen de yalancısın" dedi. "Kariyerim boyunca cemaat için çete ya da benzer bir ifade kullanmadım, tek bir örnek gösteremezsin" diyen Kadri Gürsel, Nagehan Alçı'yı iddiasını ispat etmeye davet etti. Stüdyoda yükselen gerilim üzerine moderatör olan Altan Öymen rejinin uyarılarına dikkat çekse de gerilim düşmek bilmedi. "Cemaatin Ergenekon ve Balyoz davalarında sahte delil ürettiğini yazdı. Sahte delil üreten bir yapı çete anlamına gelir." diyerek kendini savunan Nagehan Alçı iddiasını geri almak zorunda kaldı.

İŞTE O ANLAR : VİDEO