Medya
07 Tem 2014 17:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:25

Dergİstanbul yayın hayatına başladı!

İstanbul'un yepyeni kültür-yaşamı ve yerel yönetimler dergisi Dergİstanbul yayın hayatına başladı.

Yazılı basında uzun yıllar habercilik yapan deneyimli gazeteci ekibin hazırladığı Dergİstanbul,, İstanbul’daki yerel yönetimlerle ilgili haberler başta olmak üzere, eğitim, kültür, sanat, sağlık, çevre, bilişim, spor, marka, sosyal projelerin yer aldığı, farklı tanıtım ve özel röportajlarla dopdolu, İstanbul kadar güzel, İstanbul kadar renkli bir dergi...

Dünya kenti İstanbul’un yeni yayın organı Dergİstanbul, kentin yerel yönetimlerini temel alarak sosyo-kültürel yaşamı, dinamikleri ele alarak güncel hayattan yaşama dair özel haberlere, alanında uzman isimlerin köşe yazılarına, belediyelere ait gelişmelere, modern ve yenilikçi İstanbul’a vizyonsağlayacak yeni projelere yer verecek yepyeni bir yayın organı olacak. Derginin okuyucuları, derginin her bir sayısında, İstanbul dışında bir il ve ilçeyi de misafir köşesinde tanıma imkanı bulacak ve cennet ülkemizin özel bir köşesine dair detayları da okuyabilecek.

Yerel yönetimlerin projelerinin yanı sıra, alanında uzman akademisyen ve köşe yazarlarının yer aldığı Dergiİstanbul,, başta yerel yöneticilere, akademisyenlere, üniversitelere, yerel yönetimler konusuna duyarlı kurumlara, sanatçılara, siyasetçilere, sivil toplum kuruluşlarına ve basında görev yapan genel yayın yönetmenleri, köşe yazarları, haber müdürleri ile haber merkezlerine ulaştırılacaktır.

Aylık periyotlarla yayınlanan Dergİstanbul,’un bu ilk sayısında İstanbul’a çağ atlatacak birbirinden önemli 5 ayrı önemli müthiş yatırıma yer verildi. Dergide ayrıca 160 yıl yaşayan Zaro Ağa, teknolojinin kalbi olacak olan BaşakşehirLivingLab, Maltepe’nin simgesi Bakireler Anıtı, Beykoz camının dikkat çeken yolculuğu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile röportaj da yer alıyor. 22x31 ebatlarında basılan dergide bunların yanı sıra Ayder Yaylası ve güneşin neredeyse hiç batmadığı Oslo’ya dair iki güzel gezi yazısı da sizinle buluşacak.