Spor
05 Kas 2022 22:04 Son Güncelleme: 06 Kas 2022 09:29

Derbiye Mauro Icardı damgası! Beşiktaş derbisini sarı - kırmızılılar 2-1'lik skorla kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası dev bir maça sahne oldu. Galatasaray ile Beşiktaş, Nef Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdiği müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetti. 90 dakikası nefes kesen ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf, 2-1'lik skorla Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi, maçta iki gol atarak adeta yıldızlaştı.

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İstanbul'un sarı - kırmızılıları ile siyah - beyazlılarının mücadelesinde oldukça yüksek bir tempoya sahne oldu. İzleyenleri büyük bir heyecana sürükleyen dev derbiyi Galatasaray kazandı.

Nef Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 18. ve 59. dakikalarda Mauro Icardi kaydetti. Beşiktaş'ın tek sayısı ise 28. dakikada Cenk Tosun'dan geldi.

Bu sonucun ardından üst üste ikinci galibiyetini alan Galatasaray, puanını 24'e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. Son 4 maçında 3. kez puan kaybı yaşayan Beşiktaş ise 22 puanla 5. sırada yer aldı.

Galatasaray, gelecek hafta Başakşehir deplasmanına çıkacak. Beşiktaş ise Antalyaspor'u ağırlayacak.