Magazin
23 Şub 2023 17:03 Son Güncelleme: 23 Şub 2023 17:07

Depremde yakınlarını kaybeden Uğur Aslan isyan etti: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremden en çok etkilenen illerimizden Hatay'da yakınlarını kaybeden oyuncu Uğur Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yağmalama iddiasına ve kira artışına isyan etti.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. 40 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Oyuncu Uğur Aslan’ın da Hatay’daki ailesinden birçok kişi enkaz altında kaldı.

'YÜREĞİ KARALAR'

Uğur Aslan, depremler sonrası tepki çeken kira artışı ve gıda malzemelerine yönelik yağmalama iddiası hakkında Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Kiraları arttıran, gıdaları, yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman Yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık.


Aslan, “Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık” dedi.

'SADECE YARDIM EDİN AMA LÜTFEN SESSİZCE'

Aslan, bir sonraki paylaşımında da “Kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce…” ifadelerini kullandı.