Gündem
23 Kas 2022 07:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2022 08:27

Deprem sonrası üç kentte eğitime ara verildi!

Düzce'de sabaha karşı meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Düzce, Bolu ve Sakarya'da eğitime bir gün ara verildi.

Sabah 04.08’te meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremin ardından sarsıntının Düzce, Bolu ve Sakarya’da eğitime bir gün ara verildi.

ZONGULDAK EREĞLİ'DE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bu üç ilin yanı sıra Zonguldak Ereğli'de de eğitime deprem nedeniyle bir gün ara verildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ile hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır. Hepimize çok geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce Gölyaka’da meydana gelen deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Değerli hemşerilerimiz, Düzce’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun.”

ETİKETLER
#deprem #düzce