Gündem
16 Haz 2013 11:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

DENİZLİ'DEN BAŞBAKAN'A BOL SIFIRLI KARNE!

Başbakan Erdoğan için, öyle bir karne hazırladılar ki...

DENİZLİ’de, Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek veren bir grup eylemci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a karne verdi. Başbakan için hazırlanan karnede çevre ve doğa, insan hakları, Atatürk devrimleri, adalet, milli bayramlara katılma, binicilik gibi derslerin tamamından sıfır notu verildi.

Taksim Gezi Parkı protestolarına Denizli’de Delikliçınar Meydanı’nda bu akşamda devam edildi. Meydanda toplanan Türkiye Gençlik Birliği üyesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırladıkları karneyi gösterdi. Yaklaşık 200 kişi de alkışlar ve sloganlar ile TGB’lilere destek verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan karnede, çevre ve doğa, insan hakları, halkla ilişkiler, milli bayramlara katılım, Atatürk devrimleri, adalet, binicilik, mantık, bilim ve demokrasi dersleri yer aldı. Karnede Başbakan Erdoğan’a bütün derslerden sıfır notu verildi. Karnede sınıf öğretmeninin görüşünün yer aldığı bölümde, ’Aldığı başarısız notlar nedeniyle psikolojisinin bozulmasının ve uzun süren eğitimi nedeniyle de ilişkisinin kesilmesine karar verilmiş’ notu yer aldı.

Başbakan’ın Gezi Parkı olaylarındaki tutumunu eleştiren grup adına konuşan TGB Denizli yöneticisi Erencan Mumcu, "Başbakan Gezi Parkı olayları nedeniyle çevre ve doğa dersinden geçemedi. Milli Bayramlara katılmadığı için o derslerden de geçemedi. Devamsızlığı da Türkiye’de olaylar devam ederken Fas’a gitmesinden dolayı 4 gündür" dedi. Grup, açıklamanın ardından sessizce dağıldı