Medya
29 Tem 2019 12:35 Son Güncelleme: 29 Tem 2019 12:47

Deniz Zeyrek'ten Erdoğan'a traktör cevabı: O kadar da değil

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Eskiden Polatlı'da traktör mü vardı” sorusunu biraz gülerek biraz da 'o kadar da değil' diyerek dinledim" dedi.

Deniz Zeyrek'in bugünkü "Traktör" başlıklı yazısı sosyal medyanın gündemine oturdu. Zeyrek yazısıyla Twitter TT listesine çıktı.

Deniz Zeyrek yazısında Erdoğan’ın traktör önündeki fotoğrafına takıldığını söylerken “Ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum’ dedim, izlerken biraz düşününce çıkardım. Yaklaşık 100 yıl önce Ulu Önder Atatürk’ün traktör sürdüğü fotoğraf kısa sürede sosyal medyanın en çok
izlenen görüntüsü olmuştu” ifadesini kullandı.

Zeyrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Eskiden Polatlı'da traktör mü vardı?" sözleri üzerine 70’li ve 80’li yıllarda Kars’ta bile traktör sorunları olmadığını hatırlattı.

Deniz Zeyrek'in yazısındaki “Erdoğan'ın bu görüntüyü, Atatürk'ün fenomen olan videosuyla aynı hafta içinde vermesi tesadüf olabilir. Ancak yaklaşık 100 yıl önce Polatlı'ya 40 kilometre mesafede, şimdi yerinde 2 milyar liralık plastik ve beton yığını bulunan Atatürk Orman Çiftliği'nde Atatürk'ün sürdüğü traktör Erdoğan'ın “traktör mü vardı” sorusuna yanıt gibiydi” ifadeleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu.