Gündem
24 Şub 2016 11:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik Bahçeli faturasını kesti: Ebru sen yaktın bizi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Onları sabah programında Deniz Bey ve Hakan Çelik’e sorun” yanıtına karşılık gazeteciler Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik’ten açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin kapatılan il başkanlıkları ile ilgili sorularını cevaplamış, bir gazetecinin, "MHP'de kapatılan il başkanlıklarıyla ilgili tartışmalar söz konusu, neler olduğu merak ediliyor. Neler söylersiniz?" sorusuna Bahçeli, "Onları sabah programında Deniz Bey ve Hakan Çelik'e sorun" cevabını vermişti.

Bahçeli’nin yanıtına karşılık Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik bu sabahki Parametre programında açıklamada bulundu.

SEN BİZİ YAKTIN EBRU

İki gazeteci de esprili bir şekilde Bahçeli'nin "kızgınlığından" Ebru Baki'yi sorumlu tutarak, "Bu soruyu bize sen sordun, sormayacaktın, sen bizi yaktın Ebru" diyerek program arkadaşlarına takıldı.

ZEYREK: BEN RAHATSIZ OLMADIM

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, ''Ben rahatsız olmadım, Bahçeli’nin esprili kişiliğiyle bunu yaptığını düşünüyorum.Bir siyasetçinin kendisine yönelik eleştirilere hicivle cevap vermesi bizim açımızdan olumsuz bir tablo değil'' dedi.

ÇELİK'TEN BAHÇELİ'YE PROGRAM DAVETİ

Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik ise, ''Ben Sayın Bahçeli’yle polemik içinde olmayı doğru bulmuyorum.Bizim eleştirilerimiz siyasetçilerin kişiliğine değil, siyasi kararlarınadır'' dedi. 

Çelik, bununla birlikte MHP lideri Bahçeli'yle hiç televizyon programı yapmadığını belirterek ekrandan yayına davet etti.

Önceki gün (23 Şubat Salı) CNN TÜRK'te yayınlanan Parametre programında CNN TÜRK Ekonomi Müdürü Ebru Baki, Zeyrek ve Çelik'e MHP'deki muhalifleri sormuştu. Bu soru üzerine iki gazeteci MHP yönetimine muhalif, kongre isteyen il ve ilçe başkanlıklarının kapatılmasını eleştirmişti.