Polemik & Kulis
05 Mayıs 2020 14:51 Son Güncelleme: 05 Mayıs 2020 16:32

Deniz Zeyrek CHP'yi eleştirince Nagehan Alçı coştu: Bravo Deniz

Koronavirüsle mücadele muhalefetin aldığı tavırla ilgili eleştirilerde bulunan gazeteci Deniz Zeyrek, "Çıksınlar yiğidin hakkını teslim etsinler" dedi. Zeyrek'in açıklamalarına destek veren gazeteci Nagehan Alçı "Bravo Deniz" diyerek meslektaşını tebrik etti.

Habertürk TV'de yayınlanan "Erdoğan Aktaş'la Gece Raporu" programında yeni tip koronavirüs salgını karşısında muhalefet partilerinin yaklaşımı da tartışıldı.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, "Muhalefeti, bu koronayla mücadele konusunda biraz cesur olmaya davet ediyorum, çıksınlar yiğidin hakkını teslim etsinler" görüşünü dile getirince, programın moderatörü Erdoğan Aktaş, "Ama söylediler, Sağlık Bakanı'na da ilk günlerde..." karşılığını verdi.

Zeyrek, "Ya yok, şöyle şeyler yapılıyor; mezarlıklarda gidip ölü sayıyorlar ya, bu doğru bir yaklaşım değil. Ne olacak, neyi kanıtlayacaksınız? Bize söylenenden daha fazla ölü varmış gibi bir şeye girmişler, bu doğru değil, bu çok yanlış" diye itiraz edince, Habertürk yazarı Nagehan Alçı "Bravo Deniz" dedi.