Radar Hattı
19 Şub 2010 08:35 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:05

"DENİZ SEKİ KOKAİNİ BORÇLA ALIP HÜSNÜ İLE BİRLİKTE ÇEKİYORDU!.." ŞOK EDEN İDDİA!..

Deniz Seki'nin kabusuna Hüsnü Şenlendirici de katıldı! Bu kez de davada tanık olan Funda Özkan'dan çarpıcı iddialar geldi!


'Deniz ile Hüsnü'yü su şişesinden kokain çekerken gördüm'


Bakırköy Cezaevi'nde 218 gündür tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen şarkıcı Deniz Seki'nin 8 yıl hapisle cezalandırılması istendi. Seki için uyuşturucu tedavisi ve denetimli serbestlik de talep edildi


Şarkıcı Deniz Seki, duruşmaya sağlık raporu alıp katılmadı. Davada tanık Funda Özkan, şarkıcıyı suçladı.


Uyuşturucu madde alım satımı ve temini iddiasıyla İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan şarkıcı Deniz Seki sağlık raporu vererek dünkü duruşmaya katılmadı. Duruşmada esas hakkındaki görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı Selim Berna Altay, Deniz Seki'nin uyuşturucu maddelerden kokain maddesinin alımı, satımı, başkalarına temini, aracılığı faaliyetlerinde bulunduğu belirtti.


Dosya arasında tanık olarak dinlenen Funda Şebnem Özkan'ın "Deniz Seki'nin evinde Hüsnü Şenlendirici ile beraber yarım litrelik su kabının üzerinde düzenek hazırlanarak kokain içtiklerini gördüm. Yine Deniz Seki'yi yalnız olarak ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte beyaz renkli tuza benzeyen toz bir maddeyi bir tabak içerisine koyup kartla ufaladıkları ve daha sonra rulo halinde bir kağıt ile burunlarına beraber ve yalnız çektiklerini gördüm" dediği mütalaada yer aldı.


''Deniz ile Hüsnü'yü su şişesinden kokain çekerken gördüm''


Bu maddeleri zaman zaman şoförü Mecit Çam aracılığıyla aldırdığı, aldığı uyuşturucu miktarının fazlalığı nedeniyle zaman zaman ücret ödeme konusunda sıkıntı yaşadığı kaydedilen mütalaada, Seki'nin borçla uyuşturucu madde satın aldığı ifade edildi. Mütalaada son olarak Seki'nin "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 8 yıl hapisle cezalandırılması istendi. Savcı, Seki için uyuşturucu tedavisi ve denetimli serbestlik tedbirinin uygulanmasını da talep etti.


Dilek Yıldız/VATAN