Magazin
23 Şub 2013 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

DENİZ SEKİ KARDEŞİNİ ORKESTRASINDAN KOVDU

Müzisyen Serkan Seki, 'Profesyonel müzik hayatıma ablam Deniz Seki'nin orkestrasında başladım ve sonra kovuldum ' dedi.

A Haber ekranlarında yayınlanan İclal Aydın'ın sunduğu Yaşasın Haftasonu programına konuk olan Serkan Seki, müzik hayatına başlayışının öyküsünü anlattı.

'ABLAMIN BANA YAPTIĞI TEK TORPİL... '

Profesyonel olarak ilk sahne hayatına ablası Deniz Seki'nin orkestrasında başladığını belirten Serkan Seki, 'O zamanlar üiversite klasik batı müziği eğitimi alıyordum. Okul devam ederken . 2000 senesinde ablamın orkestrasında vokal yapmaya başladım. O zamanlar çok amatördüm. Onun orkestrası Türkiyenin en iyi orkestrasıydı. Grup Metro'ydu. Rahmetli Behçet ağebey vardı. Yani ben o zamanlar 1 sınıf bir orkestraya 5. sınıf bir vokaldim. Ablamın bana yaptığı tek torpil orasıdır ' şeklinde konuştu.

'Orada kulak misafiri ola ola, sahne tozu yuta yuta bir şekilde müzik konuşabilir hale geldim ' diyen Seki, 'Grup Metro'nun hayatımda çok önemli bir yeri vardır. Hepsine çok teşekkür ederim ' dedi.

'ABLAM BENİ KOVDU '

İki sene sonra ise orkestradan ayrıldığını daha doğrusu kovulduğunu söyleyen Serkan Seki, 'Ablam Deniz Seki 'Bundan sonra kendi orkestranla, kendi ekibinle şarkı söylemen lazım. Yoksa vokalist olarak kalırsın. Şimdi çok kızıyorsun ama ileride bana teşekkür edeceksin' demişti. Doğru demiş. Ben ayrılmayı istemiyordum çünkü para kazanıyordum. 2003'te kendi orkestramla çalışmaya başladım ' diye konuştu.