Gündem
17 Mayıs 2020 16:35 Son Güncelleme: 17 Mayıs 2020 16:38

Deniz Bayramoğlu'ndan Buket Aydın'a olay gönderme! "Sunucunun kendisini değil..."

İstifa eden Buket Aydın'ın yerine Kanal D Ana Haber'de göreve getirilen Deniz Bayramoğlu, imalı bir açıklamada bulunarak "Sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız" dedi.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Bayramoğlu, "Muhabirim, haberin içinde aktif şekilde olacağım. Yoksa kendime ihanet etmiş olurum." dedi. 

Bayramoğlu, "Üniversitede bir öğretmenimin oğluna yıllar önce ‘Kanal D Ana Haber’ hedefimi söylemişim. Gençlik hayalimdi. Gazeteci, sunucu ve ekran yüzü olarak bir kariyer yolu takip ediyorsan gidilebilecek en üst nokta Kanal D Ana Haber. Böyle bir teklifi kabul etmemek insanın kariyerine ihanet olur." diye konuştu.

EŞİ ECE ÜNER İLE REKABETİ...

"Eşiniz Ece Üner’le farklı kanallarda ana haber sunuyorsunuz. Rakip olmak zor mu?" sorusuna Bayramoğlu, "Hiç zor değil. Elbette ikimiz de hem kendi işlerimizin hem de birbirimizin işlerinin iyi olmasını isteriz. Fakat aynı anda her iki kişi reyting sıralamasında en üst sırada olamaz. Ama emin ol, biz bunları özel hayatımızın içine almayacak noktadayız." ifadesini kullandı. 

Bayramoğlu, "Eşim dünyevi hırslarını terbiye etmiş biri. Kanal D Ana Haber’i sunacağımın haberini alınca benden çok sevindi. 'Evde medya dedikodusu yapmayız’ desek bize kim inanır! Minik iş dedikoduları yapar, çoğunlukla da ‘Aman’ deyip geçeriz." düşüncesini dile getirdi.