Gündem
13 Ağu 2015 15:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:48

Deniz Baykal'a iyi haber!

Geçtimiz haftalarda Deniz Baykal'ın aracından cep telefonunu ve cüzdanını çaldığı öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Baykal'ın otomobilinde gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından hırsızlığı motosiklet kullanan iki kişinin yaptığını belirledi.

Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden kimliklerini tespit ettikleri zanlıları gözaltına aldı.

Zanlılar G.K ve F.G'nin, olayın ardından Baykal'ın cep telefonunu sattığı bildirildi. Şüphelilerin polisteki ifadelerinde, "borçları olduğu için hırsızlığı yaptıklarını, cep telefonunu satarak borçlarını ödediklerini" öne sürdükleri öğrenildi.

POLİS EL KOYDU
Polis ekiplerince bulunan cep telefonu ve cüzdanın da adli emanete konulduğu, soruşturmanın tamamlanmasının ardından Baykal'a teslim edileceği bildirildi.

Antalya'da bir hafta önce Deniz Baykal ile eşi Olcay Baykal, Konyaaltı Beach Park'a otomobillerini park ederek yüzmek için sahile gitmiş, bir süre sonra otomobiline dönen ve cüzdanı ile telefonunu bıraktığı yerde bulamayan Baykal, durumu polise bildirmişti.

Polis ekipleri, yaptıkları incelemede aracın sağ ön kapı camının esnetildiğini ve bu yöntemle kapı kilidinin açıldığını tespit etmiş, zanlıların yakalanması için çalışma başlatmıştı.