Gündem
17 Eki 2017 10:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Deniz Baykal yeniden ameliyata alındı!

Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada Baykal'ın beynindeki ödem nedeniyle ameliyata alındığı bildirildi.

Fransa seyahati sonrası yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Deniz Baykal’ın, beynindeki ödem nedeniyle bu sabah saatlerinde yeniden ameliyata alındığı öğrenildi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre Deniz Baykal’ın beyin tomografisinde ödem ve kanama artışı tespit edildi. Bu bulgular üzerine doktorlar ameliyat kararı aldı. Yaklaşık 1 saat süren ameliyatın ardından Deniz Baykal’ın beyin dokusunda bir problem olmadığı, beynindeki ödemin boşaltıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

BAKAN DEMİRCAN’DAN AÇIKLAMA

Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Baykal’ın yeniden ameliyata alındığını söyledi ve “Şu anda endişe edilecek bir durum yok. Kendisine acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ANJİYO İLE GİDERİLMİŞTİ

Fransa seyahatinden sonra dün sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Baykal’ın beyne giden ana damarında tıkanıklık tespit edilmişti. Tıkanıklığın boyundan yapılan anjio ile giderilmesinin ardından Baykal’ın tedavisi yoğun bakım servisinde devam ediyordu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasından sonra hemen hastaneye giden CHP Lideri’ni bazı milletvekilleri de eşlik etti. Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından kameraların karşısına geçerek, “Hastanedeki tüm görevli hekimlere yürekten teşekkür ediyoruz. Deniz Bey sağlıklı bir yapıya kavuştu. Bilinci yerinde. Sohbet ettik” şeklinde açıklama yapmıştı.

ERDOĞAN ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişlerdi. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile diğer yetkililer eşlik etmişti.